Voorjaars-update

Voorjaars-update

We staan aan het begin van het seizoen 2019 en dan is de winterslaap van ons park voorbij. Maar die winterslaap… Er is intussen van alles gebeurd en gedaan en afgelopen zaterdag 16 maart is er door een flinke groep hard gewerkt en vond ’s middags de ALV plaats en konden we weer een jaar afsluiten.

Uw redactie is niet erg actief geweest; ik weet het. Vooral mijn schuld. Anita is heel erg druk in haar banen en ik ben weliswaar pensionado maar was de laatste tijd vooral bezig met het afschrijven van mijn Grote (filosofische) Boek. Dat is nu klaar dus ik maak weer ruimte van zaken als dit; zeker nu het seizoen begint.

In elk geval is steeds actueel gebleven welke huisjes nog te koop stonden; momenteel maar twee. Maar verder mag er wel weer wat meer op de website gebeuren! Wacht maar af, of doe mee en stuur een bericht!

Graag tot ziens,

Eite Veening, redacteur.

Reacties zijn gesloten.